Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/digieinf/public_html/foodtest.old/fuggvenyek.php on line 2
Foodtest - Az ételintolerancia tünetei
HOTLINE: +36 1 424-0969 info@foodtest.hu Kapcsolat

Az ételintolerancia tünetei

Az étel-intolerancia tüneteiAz ételintolerancia általában nem veszélyes betegség, de nagyon kellemetlen tüneteket okozhat. A tünetek erőssége függ a beteg által termelt enzimek, illetve az elfogyasztott reaktív táplálék mennyiségétől.

Gyermekeknél az ételintolerancia hasi panaszok kialakulása mellett hozzájárulhat ekcémás bőrelváltozások, figyelemhiány-hiperaktivitás zavar (ADHD) tüneteinek kialakulásához.

Felnőtteknél gyomor-bélrendszeri panaszok (puffadás, hasfájás, hasmenés, székrekedés) mellett a krónikus bőrbetegségek, depresszió, szorongás tüneteit ronthatja és az elhízásban is szerepet játszhat.  Bővebb információ a Pacienseknek menüpont alatt található.

A FOODTEST 200+  és a FoodDetective teszt célja, hogy Ön és gyermeke a lehető legjobban érezze magát, és a fenti problémákkal való küszködés helyett egyéb célokra tudjanak összpontosítani.