Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/digieinf/public_html/foodtest.old/fuggvenyek.php on line 2
Foodtest - Cöliákia diagnosztika
HOTLINE: +36 1 424-0969 info@foodtest.hu Kapcsolat

Cöliákia diagnosztika

A cöliákia – azaz a lisztérzékenység autoimmun megbetegedés, melynek oka a gliadin nevű protein elleni ételintolerancia. Kutatások szerint 100 emberből 1 szenved cöliákiában, de csak minden 10. érintett tud a betegségéről. Sokan már csak a súlyos szövődmények kialakulása után tudják meg, hogy krónikus panaszaikat, rossz egészségügyi állapotukat a gluténtartalmú ételek okozták. A lisztérzékenyek számára nagyon fontos, hogy tisztában legyenek az ételintoleranciájukkal!

A cöliákia egy életen át tartó megbetegedés, kezeletlenül vitamin- és ásványianyag-hiánnyal járó állapothoz, a vékonybél rákos elváltozásához, vérszegénységhez vezethet.

A lisztérzékenység ma már egyszerűen, ujjbegyvérből is kimutatható! Se beutaló, se sorban állás, se várakozás. Néhány csepp vérből megbízható eredményt kaphat az Ön páciense is!

Ajánljuk azon magánrendelőknek, házi- és szakorvosoknak, dietetikusoknak, természetgyógyászoknak, akik nem rendelkeznek komplett laboratóriumi háttérrel, mégis szeretnék betegeik, pácienseik számára biztosítani a választ arra, hogy lisztérzékeny-e vagy sem.

Cégünk a brit gyártó, a Cambridge Nutritional Scienses Ltd. kizárólagos forgalmazójaként biztosítja a cöliákia tesztet partnerei számára:  Coeliac Screen