Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/digieinf/public_html/foodtest.old/fuggvenyek.php on line 2
Foodtest - Dietetikai tanácsadás
HOTLINE: +36 1 424-0969 info@foodtest.hu Kapcsolat

Dietetikai tanácsadás

Ételintolerancia, emésztőrendszeri betegségek esetén, egészségének helyreállításához elengedhetetlen a megfelelő diéta!

Az ételintoleranciában szenvedő betegek diétájának összeállításában fontos az érzékenységet okozó élelmiszerek helyettesítése, az ételkészítés technológiája és a vitaminok, ásványi anyagok pótlása is! 

A hiánybetegségek kialakulásának elkerülése érdekében fontos, hogy megfelelő szakember útmutatása alapján alakítsa ki étrendjét!

 

Kérje dietetikus kollégánk segítségét mindössze 5.900,- Ft-ért! Jelentkezzen a dietetikus@foodtest.hu email címen!

 

 

Nézze meg itt, mit tartalmaz a dietetikai tanácsadás!

A tanácsadáshoz ajándékba adjuk Ételintolerancia Táplálkozási Tanácsadó Jegyzetünket és a 100 Napos Étkezési Naplót, melyek segítséget nyújtanak a helyes diéta kialakításában és betartásában.

        

 

A FOODTEST 200+ vizsgálatról készült 3 hónapnál nem régebbi leletét és az Ön által kitöltött Tápláltsági állapot  felmérőlapot  küldje el email-ben a dietetikus@foodtest.hu címre.

FoodDetective vizsgálat esetén kérjük, hogy az eredményeket a tesztkészletben megtalálható kártyán jelölje meg, illetve készítsen fotót a reakció tálcáról. Ezeket, valamint a kitöltött Tápláltsági állapot  felmérőlapot  is küldje el a dietetikus@foodtest.hu címre.

 

Miután a szolgáltatás díját kiegyenlítette, kollégánk személyre szabott tanácsadást küld az Ön által megadott email címre legkésőbb 10 munkanapon belül.

 

Töltse le a Tápláltsági állapot felmérőlapot itt!

 

Amennyiben további kérése van, vagy más betegségekkel, pl: obesitas, 
anorexia, diabetes mellitus, hypertónia, stb) kapcsolatos segítséget kérne,
arról közvetlenül dietetikus kollégánkkal egyeztethet.   

 


 Károlyiné Csicsely Katalin
dietetikus