Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/digieinf/public_html/foodtest.old/fuggvenyek.php on line 2
Foodtest - Ételintolerancia és ekcéma
HOTLINE: +36 1 424-0969 info@foodtest.hu Kapcsolat

Ételintolerancia és ekcéma

Mikor az egészségesnek tűnő ételek ártanak?.


Napjainkban rohamosan növekszik az ekcémás megbetegedések száma.ételintolerancia és ekcéma
A betegek esetében gyakran ételintolerancia okozza a bőrtüneteket.
Számos étel és élelmiszer alapanyag okozhat ételintoleranciát, ezért érdemes kivizsgálni, hogy nem ez áll-e a betegség hátterében.

Bizonyos élelmiszerek fogyasztása ronthat az ekcémások állapotán, sőt kiváltó okai is lehetnek a betegségnek, ezért egy megfelelő étrend javíthatja a bőrtüneteket vagy akár meg is szűntetheti azokat.

A FOODTEST 200+ a laboratóriumunkban alkalmazott Genarrayt Microarray 200+fehérjechip alapú ételintolerancia mérés.
Egyetlen, kis mennyiségű vérmintából egyidejűleg 226 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelt IgG antitest mennyiségét mutatja ki.
A számszerű eredmények az érzékenység mértékére is utalnak.

A FoodDetective teszt pár csepp ujjbegyvérből 46 féle ételelérzékenységet mutat ki.