Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/digieinf/public_html/foodtest.old/fuggvenyek.php on line 2
Foodtest - Fontos információk
HOTLINE: +36 1 424-0969 info@foodtest.hu Kapcsolat

Fontos információk

Ismert ételallergiák

Az ételérzékenység és az ételallergia két különböző dolog Ha Önnek azonnali és heves immunreakciói vannak egy adott ételre, nem ezt a tesztet kell elvégezni. A FOODTEST 200+ nem fog jelentős érzékenységet mutatni az adott élelmiszerre, ebben az esetben ételallergia vizsgálatot kell végezni. Az ételintolerancia és az ételallergia két teljesen különböző ételreakció!

Mi a különbség az ételintolerancia és az ételallergia között?
A FOODTEST 200+ eredményétől függetlenül ne egyen olyan ételt, melynek fogyasztásakor korábban erős allergiás reakciók léptek fel.

Fals negatív eredmények

Megtévesztő eredmények az ételérzékenység vizsgálat során Kérjük vegye figyelembe, hogy olyan ételek, melyeket már régen fogyasztott, alacsony ételintolerancia reakciót adhatnak. Ha a szervezet nincs kitéve az adott étel hatásainak, akkor a kimutatandó antitestek termelése lecsökken, így a FOODTEST 200+ nem feltétlenül mutat érzékenységet.

Gyógyszerek hatásai

Fontos információk a FOODTESTről Szteroidok és immunszupresszáns gyógyszerek, melyeket például autoimmun betegségeknél írnak fel, befolyásolhatják a FOODTEST 200+ eredményeit. Ha ilyen gyógyszereket szed, feltétlenül konzultáljon laboratóriumunkkal a vizsgálat előtt.
Más gyógyszerek nem okoznak gondot.

Gyermekek vizsgálata

Gyermekek ételérzéskenység vizsgálata A FOODTEST 200+ nem javasoljuk 3 év alatti gyermekeknél elvégezni, mivel immunrendszerük még nem fejlődött ki megfelelően.

Várandósok vizsgálata

Terhes nők étel-intolerancia vizsgálata Szintén nem javasoljuk a tesztet várandósoknak, mivel a magzat fejlődő immunrendszere megzavarhatja az anya ételreakcióit.