FOODTEST 200+ ismertető
FOODTEST 200+: ételintolerancia teszt fehérjechip alapú diagnosztikai rendszerrel
Az élelmiszer-specifikus IgG típusú ellenanyagok gyors kimutatásával az erős immunválaszt és kellemetlen tüneteket okozó élelmiszerek kizárhatók, illetve kiválthatók az étrendből, így az életminőség jelentősen javítható.
A laboratóriumunkban alkalmazott Foodprint 200+ fehérjechip alapú ételintolerancia mérés legfontosabb jellemzői:
- Mindössze 5-10 uL vérminta szükséges (ujjbegyvér, teljes vér, plazma vagy szérum)
- Egyetlen mintából egyszerre 226 élelmiszer-specifikus IgG meghatározása
- Leletkiadás: 5 napon belül, elektronikus úton saját fejlesztésű FOODTEST Global programunkon keresztül, testreszabott formátumban
- Előnyök az otthoni gyorstesztekhez képest:
- nagyságrenddel több élelmiszer és élelmiszer-alapanyag érzékenység mutatható ki
- kvantitatív (számszerűsített) eredmények
- mérés, adatfeldolgozás és leletezés speciális szoftvercsomag segítségével
21. századi technológia az ételintolerancia-diagnosztika szolgálatában.
A FoodPrint több mint 200-féle élelmiszer és fűszer ellen termelődött specifikus IgG jelenlétét képes kimutatni egyszerre
Reagens FoodPrint 200+ Food IgG |
|
Lemezszkennelő program FoodPrint Scanning Software Spotware TM |
Képfeldolgozó program
Genepix Pro 6.0
Kiértékelő program
FoodPrint Report Generator
Forgalmazó | Gyártó |