HOTLINE: +36 1 424-0969 info@foodtest.hu Kapcsolat

Miért érdemes a FOODTEST 200+ vizsgálatot elvégezni?

A FOODTESThez használt eszközök

  • Az ételintolerancia általában a leggyakrabban fogyasztott élelmiszereknél fordul elő.
  • A legtöbben nincsenek tudatában annak, ha olyan élelmiszert fogyasztanak, melyek megbetegítik őket.
  • Az IgG reakciók (ételintolerancia) sokkal gyakoribbak, mint az IgE reakciók (ételallergia), minden harmadik embert érintenek.
  • Az ételintoleranciát okozó IgG reakciók hosszú idő alatt fejlődnek ki, a FOODTEST 200+ nélkül csak nagyon nehezen lehet azonosítani azokat.
  • Számos betegség és életminőséget rontó állapot összefüggésbe hozható az ételintoleranciával.
  • Több krónikus betegség javítható az intoleranciát okozó ételek kiküszöbölésével.