Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/digieinf/public_html/foodtest.old/fuggvenyek.php on line 2
Foodtest - Pácienseink tapasztalatai
HOTLINE: +36 1 424-0969 info@foodtest.hu Kapcsolat

Pácienseink tapasztalatai

Mások tapasztalatai Önnek is útjelzők lehetnek

Sok-sok beszámoló gyűlt már össze pácienseinktől arról, hogy milyen sokféleképp próbálták diagnosztizálni tüneteiket a FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálat előtt.

Örömmel írják meg nekünk, hogy panaszaik a vizsgálat eredményeinek ismeretében megkezdett diéták hatására enyhülnek, és végre jól érzik magukat a bőrükben!

Nézze meg Ön is, hogy milyen előzményekről számolnak be pácienseink, és milyen eredményeket értek el mára!

Ha Ön a saját tüneteit nem találja egyik kategóriában sem, akkor használja a szabad szavas keresőt!

 Minden nap olyan farkaséhség tört rám, hogy ha nem ettem azonnal valamit, csillapíthatatlan fejfájásom lett.  Ez azért is volt borzasztó kellemetlen, mert egy rendes étrend mellett körülbelül másfél óránként történt. Egy élelmiszermérnök ajánlotta a FOODTEST 200+ vizsgálatot.  Az lepett meg leginkább, hogy milyen sok ételt nem ehetek. Dietetikus és élelmiszermérnök által összeállított diétába kezdtem, tejet, búzát, agar-agart, tojást és ezer másik dolgot kellett kihagynom az étrendből. Gyakorlatilag a diéta kezdésének másnapján már éreztem a változást, soha azóta nem tört rám farkaséhség és teljesen elmúlt a fejfájás is. Mellesleg fogytam 4 kg-ot úgy, hogy változtattam semmi máson. Ezt én külön ajándékként élem meg. Szerintem mindenképp érdemes ezt a vizsgálatot elvégeztetni, én több ismerősömet, barátomat és a férjemet is elküldtem már Önökhöz.

K.E. (2016.02. hó)

emésztési panaszok, fejfájás, súlyproblémák


Két éve fennálló haspuffadás, hasfájás, fáradtság, izületi panaszok, alvási zavarok miatt csináltattam meg a vizsgálatot. A panaszaimmal voltam gasztroenterológusnál, természetgyógyásznál, belgyógyásznál is, de semmit sem találtak.

Korábban is végeztettem egyet és odafigyelve az abban kimutatottakra jobban éreztem magam, 16 kg-ot fogytam fél év alatt, fogyókúra nélkül. Így most is a FOODTEST 200+ vizsgálatot kértem. Most olyan ételintolerancia is kijött, amiről nem is tudtam, hogy fogyasztom, mert adalékanyag. A dietetikus szakvéleménye a maradék kétségeket is eloszlatta, így elkezdtem a diétát. A búza termékek teljes elhagyása, tejtermékek részleges visszavétele a teljes elvonás után, odafigyelés az E-konzervált termékekre, tojás teljes elhagyása továbbra is – már egy hét elteltével jelentkezett a javulás!

Mindenkinek javaslom! Akiknek az orvosok nem tudnak segíteni, híznak, de nem tudják miért, puffadnak, rosszul alszanak… stb. A tünetek gyógyszeres kezelése helyett a „hiba” keresésében a FOODTEST 200+ vizsgálat a segítségükre lehet. Én a családban ajánlottam, akiknek a súlya nem nőtt, a hasa viszont igen, s a teszt meg is erősítette a feltételezésünket. Ha a kezében az eredmény, könnyebb lemondani alapvető élelmiszerekről, mintha a cél mindössze a "reform" étkezés.

Az egyetlen megjegyzés, hogy a hajdinát mindenki ilyen néven, nem a régi, népies nevén ismer. Ez nekem az első teszt után azt okozta, hogy folyton fogyasztottam a bulgur helyett, mert úgy gondoltam, hogy amit nem ismerek, azt nem is vehettem, így nem is ehettem.

Dr. Cz.N.E. (2015. 10. hó)

fáradtság, ízületi panaszok, alvási zavarok, elhízás, ízületi problémák 

 


Ekcéma, haspuffadás, gyomorégés, mellkasi fájdalmak, fáradékonyság – ezek voltak a legjellemzőbb tüneteim. Korábban már mindent kipróbáltunk, voltam háziorvosnál, természetgyógyásznál, bőrgyógyásznál, belgyógyásznál is. Soha nem gondoltunk ételintoleranciára, de mivel mar semmi más nem segített, szerettünk volna minden lehetőséget kizárni.

Nagyon meglepődtem a tej és a tojás magas értékén. A mindennapi étrendem alapja volt ez a két étel és nem gondoltam volna, hogy ez a problémám fő okozója. A teszt eredmény kézhez vétele után egyszerűen kizártam az étrendemből ezeket az ételeket és azonnali javulást éreztem. Ezért nem volt szükség további segítségre. Azért a diétát szakember állította össze, 3 hónapig tartottam. Szinte az első perctől jobban vagyok, 3 hónapja ekcéma mentes a bőröm, visszanyerte az eredeti állapotát és nincs több elváltozás. 3 hét alatt 5 kilós fogyást tapasztaltam és a fáradékonyság is elmúlt. Nem volt több mellkasi panaszom a diéta elkezdése óta.

Nagyon elégedett vagyok a teszttel és az ott dolgozók munkájával. Mindenkinek javaslom a teszt elvégzését, akiknek megmagyarázhatatlan panaszai vannak, vagy nem találják panaszaikra a megoldást. Egy egyszerű vizsgálattal megváltoztathatják egész életvitelüket. Köszönöm a FOODTEST-nek!

B.J. (2015.10. hó)

ekcéma, bőrpanaszok, haspuffadás, mellkasi fájdalmak, gyomorproblémák, fáradékonyság


Bőrproblémák (akne, kiütés) puffadás, fejfájás és súlyproblémák miatt döntöttem a FOODTEST mellett. Korábban többször voltam háziorvosnál, gasztroenterológusnál és dietetikusnál is, de az eddigi diéták egyáltalán nem használtak.

Több ismerősöm is ajánlotta a FOODTEST-et, aki kipróbálta, megerősített abban, hogy a teszt alapján betartott diéta hatására enyhülni fognak a panaszok. Így is lett! 2 hónap után csökkentek a bőrproblémák, ritkábban fájt a fejem, 3 hónap után pedig csökkent a puffadás és némi fogyás is tapasztalható, illetve az általános közérzetem jobb lett.

Nagyjából azt az eredményt kaptam a teszt során, amire gyanakodtam, de a magas értékek megleptek. Egy vagy két élelmiszer volt, amire nem gondoltam, hogy problémát okozhat, de azokat szerencsére ritkábban fogyasztom, ezért nem jelent gondot azok elhagyása.

Teljesen átalakítottam az étrendemet, a tehéntejet és az abból készült ételeket, a búzalisztet, babot, borsót, szóját és élesztőt kellett kiiktatni.

Szakember által összeállított diétába kezdtem, nagyon kedves volt a dietetikus, csak pozitív tapasztalataim voltak a tájékoztatást illetően, a kérdéseimre is pontos választ kaptam.

Csak ajánlani tudom a FOODTEST-et, mert egy teszt elvégzése után most már pontosan tudom, hogy mely élelmiszereket kell elhagyni vagy csökkenteni az étrendből. Tudom azt, hogy melyeket lehet fogyasztani, az ezekre való átállás nem kellemetlen, hanem csak több szervezéssel/gondolkodással jár. Korábban az összeállított diéták tartalmaztak olyan élelmiszert, amire nem jól reagált a szervezetem, ezekről persze akkor még nem tudtam, és mindig idegesített, hogy szinte alig eszem, mégsem érem el az elvárt eredményt. Ennek a tesztnek eredménye segít abban, hogy következetesen betartsam az új étrendet.

 

P.A. (2014.08. hó)

fejfájás, súlyproblémák, bőrproblémák, emésztési zavarok


Kisfiam elhúzódó, 3 éve tartó krónikus arcüreggyulladása miatt jelentkeztünk. Sok mindent kipróbáltunk, sok orvosnál jártunk, már megállapított ételallergiája miatt tej-és tojásmentes diétát tartottunk, ennek ellenére sorozatos vírusfertőzésektől szenvedett.

Meglévő ételallergiája alapján merült fel, hogy valami más is állhat a háttérben.

Meglepődtünk a magas gliadin értéken (a cöliákia vizsgálat korábban negatív lett), de korábban nem tudtuk kötni a néha fel-fellépő bőrreakciókat.

Korrekt tájékoztatást kaptunk mind telefonon, mind e-mailben az eredménnyel kapcsolatban.

A gluténmentes diéta kezdete óta eltelt 7 hét, a kisfiam azóta nem volt beteg (ilyen ősszel még nem fordult elő, mióta óvodába jár), időnként kisebb (1-2 napos) köhögés előfordult, de a rettegett köhögés nem jött elő.

Mindenkinek javasolnám, akinél az élelmiszer intolerancia gyanúja felmerül, hiszen a vizsgálat 'kényelmes', gyors és több mint 200 élelmiszerre terjed ki. Nekünk óriási segítséget jelentett.

K.M. (2013.10.hó)


Arcüreggyulladás


Gyomorfájás,hasmenés,migrén,nátha nehezítették meg mindennapjaimat. 18 évvel ezelőtt ugyanezek a panaszaim voltak,akkor az orvos segítségével megállapítottuk,hogy a tej és tejtermékek okoznak panaszokat. Azóta elkerülöm a tejet és a tejes ételeket. Körülbelül fél éve újra jelentkeztek panaszaim.

A vizsgálatból kiderült , hogy búzaliszt tej és tojás érzékenységem van.

Pár nap után jobban lettem, az állandó fejfájásom megszűnt, ritkává vált. Gyomorfájásaim is csökkentek.

Mindenkinek javasolnám,ha van panasza ha nincs. Mindenkinek érdemes lenne tudni, hogy mire érzékeny.

 

B.V. (2013. 10.hó)Emésztési zavarok: gyomorfájás, hasmenés

Rendszeres fejfájás: migrén


Enélkül a teszt nélkül talán a mai napig is szenvedne a gyermekem,rengeteget voltunk a sokféle iszonyú tünetekkel kórházakban,de igazából semmit nem tudtak tenni .
Mióta tudjuk,hogy mire érzékeny,és tartjuk a  diétát,gyakorlatilag tünetmentes.
Ha valakinek hasonló panaszai vannak /hasi,gyomor görcsök,hányás,migrén,stb./ feltétlenül végeztesse el ezt a tesztet,mert sok felesleges szenvedéstől kímél meg.
Nagyon hálásak vagyunk,e nélkül valószínűleg azóta is kórházról kórházra kéne járnunk,és csak egyre romlott volna az állapota.

Végh Mária( 2012.10.hó)

Emésztési zavarok: has, gyomorgörcsök, hányás, Fejfájás: migrén

 


Bőrproblémák Emésztési zavarok Rendszeres fejfájás Súlyproblémák Autoimmun reakciók Izületi bántalmak