Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/digieinf/public_html/foodtest.old/fuggvenyek.php on line 2
Foodtest - Tájékoztató és Beleegyező Nyilatkozat
HOTLINE: +36 1 424-0969 info@foodtest.hu Kapcsolat

Tájékoztató és Beleegyező Nyilatkozat

A FOODTEST 200+ igénybevétele előtt kérjük alaposan olvassa el az alábbi tájékoztatót.

FOODTEST 200+

A FOODTEST 200+ fehérjechip alapú ételintolerancia diagnosztikai vizsgálat 226 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag specifikus IgG meghatározására alkalmas. Otthoni vérvétel esetén a Medical Partner Humán Diagnosztikai Laboratórium az eredmények megbízhatóságát csak megfelelő mintavétel és mintaszállítás mellett tudja szavatolni.

Ismert ételallergiák

Ha Önnek azonnali és heves immunreakciói vannak egy adott ételre, nem ezt a tesztet kell elvégezni. A FOODTEST 200+ nem fog jelentős érzékenységet mutatni az adott élelmiszerre, ebben az esetben ételallergia vizsgálatot kell végezni. Az ételintolerancia és az ételallergia két teljesen különböző ételreakció!

A FOODTEST 200+ eredményétől függetlenül ne egyen olyan ételt, melynek fogyasztásakor korábban erős allergiás reakciók léptek fel.

Fals negatív eredmények

Kérjük vegye figyelembe, hogy olyan ételek, melyeket már régen fogyasztott, alacsony ételintolerancia reakciót adhatnak. Ha a szervezet nincs kitéve az adott étel hatásainak, akkor a kimutatandó antitestek termelése lecsökken, így a FOODTEST 200+ nem feltétlenül mutat érzékenységet.

Gyógyszerek hatásai

Szteroidok és immunszupresszáns gyógyszerek, melyeket például autoimmun betegségeknél írnak fel, befolyásolhatják a FOODTEST 200+ eredményeit. Ha ilyen gyógyszereket szed, feltétlenül konzultáljon laboratóriumunkkal a vizsgálat előtt.

Más gyógyszerek nem okoznak gondot.

Gyermekek vizsgálata

A FOODTEST 200+ vizsgálatot nem javasoljuk 3 év alatti gyermekeknél elvégezni, mivel immunrendszerük még nem fejlődött ki megfelelően.

Várandósok vizsgálata

Szintén nem javasoljuk a tesztet várandósoknak, mivel a magzat fejlődő immunrendszere megzavarhatja az anya ételreakcióit.

FOODTEST 200+ leletek kiadása és értékelése

A minták feldolgozása csütörtökön történik. A leletet pénteki napon pdf formátumban juttatjuk el a megadott e-mail címre, ezért ügyeljen annak helyes megadására. Amennyiben a minta beküldésének hetében a minta feldolgozása már nem lehetséges, akkor a leletkiadás a következő pénteken történik meg.

Az eredmények megfelelő értékeléséhez és diétájának megváltoztatásához minden esetben javasolt megfelelő szakember (gasztroenterológus, allergológus, dietetikus) segítségét igénybe venni.